Dobromysl zřizuje nový denní stacionář v Hořovicích

Organizace Dobromysl v Berouně, která pomáhá lidem s hendikepem, rozšiřuje nabídku svých služeb i do Hořovic. Shání finanční prostředky i věcné dary a tomu se musí napomoci. Místopředseda Senátu udržuje s Dobromyslí dlouhodobě přátelskou spolupráci a při několika příležitostech ji již v minulosti podpořil. Proto neváhal ani tentokrát a věnoval finanční obnos z vlastních zdrojů i prostřednictvím svého nadačního fondu Letorosty, zřízeného právě pro účely podpory mj. charitativních projektů. Dobromysl vyjádřila svůj vděk pěknými slovy:
„Na naši žádost o finanční podporu v rámci projektu nového Denního stacionáře v Hořovicích reagoval pozváním k osobnímu setkání pan místopředseda Senátu ČR Jiří Oberfalzer. Vyslechl si náš příběh o potřebě nového Denního stacionáře v sousedním městě od prvotní myšlenky, přes aktuální stav až po naše představy do budoucna a rozhodl se nám přispět velkorysou částkou 20.000,-Kč a prý možná ještě není konečná.. ☺️ Moc děkujeme! 💜🌱
Částka byla nakonec dvojnásobná. Paní ředitelka Dvořáková s kolegyní Mandíkovou seznámily senátora J. Oberfalzera podrobně se svými plány v Hořovicích a nastínily podobu i současný stav budoucího denního stacionáře v Hořovicích.

You may also like...