NF Letorosty podpořil při hokeji Dobromysl

V sobotu 13. 4. 2013 od 14 hodin nastoupila na ledě Zimního stadionu v Berouně hokejová reprezentace Nového Zélandu proti hokejovému klubu Králův Dvůr. Po představení týmů a národních hymnách předvedl tým Nového Zélandu rituál Haka, který si všichni návštěvníci užili a ocenili hlasitým potleskem. Slavnostního vhazování se zúčastnila hokejová legenda pan Milan Nový, legendární hokejový útočník, který mimo jiné získal stříbro na olympiádě v Innsbrucku v roce 1976 a zlato na mistrovství světa v roce 1976 a 1977, a Alžběta Pondělíčková, ředitelka obecně prospěšné společnosti Dobromysl. Přestávky mezi třetinami divákům zpestřily krasobruslařsky z TJ Kraso Beroun a za jejich úžasný výkon jim patří velký dík.
Mezi diváky byl také pan senátor Jiří Oberfalzer, který za Nadační fond Letorosty daroval Dobromysli 20.000,- Kč. Pan senátor podpořil Dobromysl i v loňském roce během charitativního fotbalového utkání a jeho podpory si velmi vážíme a děkujeme za ni. Na utkání se přišlo podívat téměř 200 diváků a celý výtěžek ze vstupného a veřejné sbírky dosáhl úžasné částky 15.550,- Kč. Veškeré prostředky použije Dobromysl na podporu hlavní činnost organizace, tedy na provoz sociálních služeb, které poskytuje lidem se zdravotním postižením.
O překvapení se postaral hokejový klub Králův Dvůr, který nad reprezentací Nového Zélandu vyhrál 5:1. Celá akce se velmi vydařila a Dobromysl by ráda poděkovala panu Danielovi Brodanovi za nápad na uspořádání tohoto utkání a za pomoc s realizací celé akce. Velký dík patří oběma týmům a všem, kteří celou akci podpořili svými dary, pomocí a také návštěvou.
Atmosféru viz ve fotogalerii
Zdroj: Dobromysl

 

You may also like...