Koncert podpoří činnost Mateřského centra Slunečnice v Berouně

Mateřské centrum Slunečnice, jehož zástupkyně se obrátily na senátora Jiřího Oberfalzera s prosbou o podporu své činnosti, dokázalo za dobu svého působení mnohým mladým rodinám z Berouna a okolí zprostředkovat možnost kvalitního programu pro rodiče i jejich děti. V průběhu roku 2008 se jim také podařilo otevřít novou pobočku ve Sportovním centru EDEN, která je velmi oblíbená, o čemž svědčí fakt, že měsíčně zde navštíví programy přes 900 dětí a rodičů z Berouna a okolí.   

Vzhledem k tomu, že MPSV, které je hlavním donátorem Centra, pro letošní rok přidělilo pouze polovinu žádaných dotací, dostává se MC Slunečnice do značných finančních obtíží. Iniciátorky činnosti se však snaží o různé aktivity, které by pomohly MC získat finance.

Jejich činnost podpořil již v minulosti senátor J. Oberfalzer a nyní pro Centrum zorganizoval prostřednictvím svého Nadačního fondu Letorosty charitativní koncert, který díky kvalitnímu obsazení – světoznámá houslistka Gabriela Demeterová a neméně věhlasná harfenistka Jana Boušková – přilákal mnoho posluchačů. Výtěžek ze vstupného putuje právě do MC Slunečnice.

Není to ale jediná iniciativa – MC přišlo s myšlenkou konání Farmářských trhů v Berouně. První se již uskutečnily v uplynulém týdnu.

You may also like...